Marknadsföring för e-handlare

Den enda kurs och community du behöver för att ta din e-handel till nästa nivå med nya kunder, ökad försäljning och verktygen för att kunna leva på din webshop.

GÅ MED I KURSEN NU!

Marknadsföring för e-handlare

Den enda kurs och community du behöver för att ta din e-handel till nästa nivå med nya kunder, ökad försäljning och verktygen för att kunna leva på din webshop.

GÅ MED I KURSEN NU!

Verktygen till +100 000 kr månader.

Redo att förändra din e-handel och företag, BIG TIME?

Innan du bläddrar vidare, känner du igen dig i någon av dessa?

 • du vill kunna leva på din e-handel och äntligen få full frihet - där det är du bestämmer när och vart du jobbar ✨
 •  du är osäker på vad som fungerar när det gäller marknadsföring och hur du gör för att få bästa resultat 💰
 •  du vill öka försäljningen och nå ut till fler nya kunder med en konkret steg för steg plan anpassad för dig och din e-handel
 •  du känner att det är dags att satsa och ta din e-handel och företag till nästa nivå 🚀
 •  du känner dig ensam som e-handlare och saknar företagarkollegor att bolla med som peppar och hjälper

Nickar du igenkännande till en eller kanske alla dessa? Då passar Marknadsföring för e-handlare perfekt för dig 👌

Skulle vilja säga att det är den perfekta handboken för marknadsföring. Inte bara för den som driver e-handel utan den passar alla företagare som inte har en marknadsavdelning som sköter jobbet

Jag rekommenderar starkt kursen hos duktiga och erfarna Jennie. Den är guld värd, allt jag önskade mig och lite till. Kursens breda innehåll och verktyg pushar dig och din verksamhet framåt för en lönsammare business med bättre intäkter på ett pedagogiskt och inspirerande sätt. Jennie har till och med fått in hur vi ska tänka runt ekonomin för att få ökad lönsamhet i företaget. Jag är mycket tacksam för det och det kom som en glad överraskning. 

– Linnea, Vackrare hudhälsa av Linnea

Välkommen till din nya verklighet efter kursen Marknadsföring för e-handlare...

 • Dina bästa resultat någonsin och mer pengar på kontot
 •  Löpande nya kunder och ordrar på autopilot
 •  På väg mot att kunna leva på din e-handel och få full frihet
 •  En tydlig plan för din e-handel och företags fortsatta tillväxt
 •  Ett nätverk av stöttande e-handelskollegor att bolla med

Det här är absolut möjligt för dig! Hur jag vet det? Jag har själv gjort resan och hjälpt över 200 andra komma igång.

Hej! Det är jag som är Jennie, din kursledare.

Efter att ha jobbat som konsult med ett begränsat antal kunder, som också styrde min tid, förändrades allt när jag bestämde mig för att satsa på skalbara affärsmodeller som e-handel och digitala produkter.

Jag har själv startat tre webshopar från grunden och sålt för miljonbelopp. Min första e-handel blev Sveriges största Instagramkonto i sin nisch och när jag nyligen lanserade min tredje e-handel fick jag 30 ordrar, enbart under första dagen.

Nu har jag sålt fysiska och digitala produkter för över 5 miljoner i Sverige och vill hjälpa dig skapa ditt lönsamma företag online

+

ÅRS ERFARENHET

+

KURSER SÅLDA

+

MILJONER SÅLT ONLINE

+

EGNA DIGITALA PRODUKTER

Låt mig presentera:

Marknadsföring för e-handlare

Redo att öka intäkterna rejält i din e-handel? 🙌

Låt mig presentera:

Marknadsföring för e-handlare

Redo att öka intäkterna rejält i din e-handel? 🙌

Marknadsföring för e-handlare

Värde 43 275 kr

Delbetalning 6 mån

1895 kr/mån

exkl moms per månad
BOKA MIN PLATS NU!
Betala direkt

9 995 kr

exkl moms
BOKA MIN PLATS NU!
Jag tredubblade min omsättning på bara ett år med kursen

“I år har jag redan haft 130 ordrar i januari ochför två år sen runt 30 st samma månad. Jag rekommenderar verkligen kursen till andra, den har hjälpt mig med att öka ordrarna, skapa struktur och Facebookgruppen är också riktigt bra. Målet var att enbart kunna arbeta med min e-handel och där är jag nu.”

– THELMA, TRYCKLAGRET

Att jag anmälde mig till kursen "Marknadsföring för e-handlare" var bland det bästa jag gjort för mitt företagande

”Med moduler jag kan gå tillbaka till när jag vill, en aktiv facebookgrupp med feedback från Jennie och andra kursdeltagare, digitala livemöten med Jennie, samt att med hjälp av bra och tydliga verktyg har jag blivit mer strukturerad i mitt företagande. Jag märker att Jennie som har företaget Digital Entreprenher har en riktigt bra kompetens och erfarenhet inom marknadsföring och e-handel. Jag är supernöjd att jag tog till hennes hjälp för att få min verksamhet och e-handel att växa.”

– ELISABETH, ETAGE TRÄDGÅRD

Här får man allt serverat och Jennie delar med sig av sina hemliga trix och tips som jag aldrig hade kommit på själv!

”Jag får utmana mig själv att våga testa nya saker, och hur jag ska tänka framåt så jag inte står och stampar på samma ställe. Jag behöver aldrig känna mig ensam som det lätt kan bli som egen företagare, det finns de som förstår mig i gruppen. Jag rekommenderar kursen till alla som behöver ta sin e-handel till nästa nivå och till de som man har ont om tid och inte hinner tänka ut, leta upp och komma på allt själva.”

– DJANA, STUDIO INREDES

10 steg som tar din e-handel till nästa nivå

De tre första modulerna är grunden - du väljer sen vad du vill fokusera på!

Modul 1 - Sätta upp och nå dina mål

Din konkreta plan för att ta dig till nästa nivå med mål, effektiva system och proffsiga VD-uppföljningar med dig själv.

Modul 2 - Ta ditt erbjudande till nästa nivå

Ger dig de rätta förutsättningarna och byggstenarna för att öka försäljningen och kunna leva på ditt företag.

Modul 3 - Skapa innehåll som säljer

Bygg ett populärt community med fler potentiella och köpsugna kunder tack vare rätt innehåll för din kundresa.

Modul 4 - Effektiv e-postmarknadsföring

Bemästra en av de mest effektiva säljkanalerna för din e-handel och öka försäljningen automatiskt med steg för steg guider.

Modul 5 - Nå ut på social media

Nå ut och sälj på Instagram, med hjälp av konkreta strategier och effektiva verktyg.

Modul 6 - Lyckade produktlanseringar

Ett av de bästa sätten att skapa större försäljningstoppar under året är löpande lanseringar. I den här modulen får du veta hur.

Modul 7 - Nå köpare på andras plattformar

Samarbeta med och syns på andras plattformar där din målgrupp finns = mycket effektiv tillväxtstrategi för både leads och sälj!

Modul 8 - Lönsamma kampanjer

Få tillgång till en stor bank med kampanjidéer som bidrar till att öka din försäljning. Välj din favorit och sätt fart!

Modul 9 - Återkommande kunder

I jakten på nya kunder glömmer man ofta bort att det enklaste och mest lönsamma är att faktiskt sälja mer till de kunder man redan har. 

Modul 10 - Annonsering i social media

Lär dig hur du annonserar på Facebook och Instagram mot olika målgrupper och med rätt material för att få fler köp och kunna skala upp.

Redan vid vår första träff fick jag råd som gör att jag nu jobbar på att förändra min verksamhet så att det blir tydligare för kunden och enklare att hantera för mig

”Kursen har gett mig väldigt mycket nya tankar och verktyg för att på ett bättre sätt ta hand om mina kunder både innan och efter de handlat i min e-handel. Livesändningarna vi har varannan vecka i FB-gruppen är otroligt givande och Jennie har en otroligt inspirerande energi som får mig att vilja ta nästa steg. Jag rekommenderar dig som vill utveckla din e-handel att gå den här kursen hos Jennie.

– Efwa, Lindbo textil

Dessutom ingår just nu 5 bonusar

som ger dig ännu mer stöttning!

Värde 33 280 kr

BONUS 1

VIP Facebookgrupp och live gruppcoachning under 2024

I en privat Facebookgrupp fokuserar vi på att utveckla och skala upp din e-handel. Här har du löpande kontakt med mig och dina grymma kurskompisar och kan alltid ställa frågor och få svar. 1 ggr/mån hela 2024 finns digitala träffar där du kan ställa frågor. Träffarna spelas in.

Värde 30 000 kr

BONUS 2

Mall för din egen VD-rapport och ekonomiuppföljning

Ta ansvar för och ha koll på din ekonomi och siffror som en VD för ett större företag skulle göra. Med de här mallarna gör du proffsiga uppföljningar månadsvis och kan ta smarta och strategiska beslut framåt. Ett måste för tillväxt!

Värde: 1495 kr

BONUS 3

De bästa sätten att bygga din lönsamma e-postlista snabbt

Hur gör man egentligen för att snabbast bygga sin e-postlista med potentiella kunder? I den här konkreta och omfattande bonusen hittar du garanterat sätt du kan få fler mailadresser från din ideala kund.

Värde 495 kr

BONUS 4

Så lyckas du med dina Instagram Reels

Reels på Instagram är en viktig del av din framgång på plattformen och i denna bonus får du konkreta tips för att lyckas bättre. Vi pratar om hur du sticker ut, väljer musik, innehåll och det du ska undvika. Allt för att få följare och konvertera dem till betalande kunder. 

 

Värde 495 kr

BONUS 5

Minikurs - lär dig grunderna på Instagram för ditt företag

Funderar du på vilken av reels, inlägg, händelser, lives du ska göra och vem de egentligen når? Hur allt hänger ihop och fungerar? I den här konkreta minikursen lär du dig hur du hanterar din företagssida på Instagram och de olika funktionerna.

Värde 795 kr

Jag har omvärderat vilka min målgrupp är och börjat tänka mycket mer ur deras perspektiv. Det har gjort att jag lägger mer fokus på vad dom faktiskt vill, behöver och önskar

”Genom kursen har jag lärt mig planera marknadsföringen i min e-handel och dessutom vad och vart jag ska lägga mitt fokus på under året. Att våga satsa och investera i kursen ger mig massor av konkreta tips, idéer och inspiration. Dessutom får jag en riktigt stadig grund att stå på i min marknadsföring, och det är ju nyckeln när man jobbar med försäljning av produkter och tjänster.

– Emma, Magiska Tryck

Köp Marknadsföring för e-handlare idag så ingår just nu:

 • Den enda kurs och community du behöver för att ta din e-handel till nästa nivå med verktygen för att kunna leva på din e-handel och få full frihet
 • VIP Facebookgrupp och community och digitala träffar under 2024
 • Mallar för din egen VD-rapport och ekonomi-uppföljning
 • De bästa sätten att bygga din e-postlista - snabbt och effektivt
 • Så lyckas du med dina Instagram Reels - fler kunder och följare
 • Grundkurs - lär dig Instagram för ditt företag - konkret minikurs

Det totala värdet på kursen och bonusarna är 43.275 kr

men du få ta del av ALLT för en investering av enbart 9 995 kr exkl. moms!

Har du frågor? Här är svaren!

Har du fler frågor? Kontakta mig på [email protected] eller skicka ett meddelande på Instagram så hjälper jag dig!

Ta en titt inne i kursen!

 

Digital Entreprenhers pengarna tillbaka garanti - 90 dagar efter du köpt kursen!

 

Jag är helt säker på att du ser resultat om du implementerar det du lär dig i kursen, därför finns min pengarna tillbaka garanti.

Skulle det vara så att du har genomfört hela kursen och ändå inte känner att du fått rätt verktyg för att kunna skapa och lansera en onlinekurs, hör då av dig till mig inom 90 dagar från att du gick med i kursen. Visa mig att du har gått genom och arbetat med allt material och jag återbetalar hela din investering.

Så du har ingenting att förlora, och SÅ mycket att vinna.

Möt din egen affärsutvecklare och största hejarklack!

Med två decenniers erfarenhet av marknadsföring, onlinehandel och affärsutveckling, en treårig universitetsutbildning inom kommunikation, föreläsare och utbildare + startat tre egna webshopar – lär jag dig det som fungerar.

Dessutom har jag jobbat med mer än 200 fantastiska kunder och givit dem verktygen för att skapa lyckade lanseringar och lönsamma webshopar.

Vill du också få dina steg för steg för att ta din e-handel till nästa nivå med nya kunder och ökad försäljning, utan att känna dig överväldigad och det minsta osäker?

Vill du leva på din e-handel + är redo att göra jobbet – lovar jag att finnas där för dig och ge dig det du behöver för att se resultat.

Jag är bara ett klick bort – vi ses inne i kursen som kommer att förändra din e-handel och företag, BIG TIME.

/Jennie

Design by The Website Stylist